• 020 754 2350

Itsemyötätunto

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Grandell Ronnie
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Tammi
Saatavuus Saatavana
Formaatti sid. 224 s.

Itsemyötätunto

Ensimmäinen kotimainen kirja itsemyötätunnosta!

Konkreettisin neuvojen ja harjoitusten avulla kirja ohjaa tarkastelemaan omaa toimintaa ja omia ajatuksia itsemyötätunnon kautta. Kun opit huomaamaan mielesi kompastuskivet, voit tehdä uusia valintoja elämässäsi.

TAI
29,90 €

OVH: 34.00 €

Tuotenumero: 9789513183370

Saatavuus: Tilattavissa


Kamppailetko stressin, paineentunteen tai itsekritiikin kanssa? Oletko ymmärtäväinen muita kohtaan mutta itsesi kovin arvostelija? Teetkö asioita, joiden järjen tasolla tiedät olevan haitallisia sinulle, mutta et silti pysty muuttamaan toimintamallejasi?

Konkreettisin neuvojen ja harjoitusten avulla Ronnie Grandellin kirja Itsemyötätunto ohjaa tarkastelemaan omaa toimintaa ja omia ajatuksia itsemyötätunnon kautta. Kun opit huomaamaan mielesi kompastuskivet, voit tehdä uusia valintoja elämässäsi. Kirja tarjoaa myös ideoita itsemyötätunnon soveltamiseen. Löydä ystävällisempi ja lempeämpi suhtautuminen itseesi kun sitä eniten tarvitset, tule toimeen itsekritiikin kanssa, löydä sisäinen jämäkkyytesi, tarkastele ajankäyttöäsi myötätuntoisesta näkökulmasta ja löydä jouhevampi tapa ratkaista ongelmia.

Itsemyötätunto -kirjan sisältö pohjautuu myötätuntokeskeisen terapian menetelmiin ja uusiin tutkimustuloksiin itsemyötätunnosta ja ihmismielestä.


Itsemyötätunto-kirjan kirjoittaja Ronnie Grandell on myötätuntokeskeiseen psykoterapiaan erikoistunut turkulainen työterveyspsykologi ja johtajuuscoach. Grandellin erikoisalana ovat ihmiset, jotka kamppailevat stressin, uupumuksen, ahdistuksen ja ihmissuhdeongelmien kanssa. Vuosien varrella Grandell on myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Apua? Lähimmäisyyden perusteet

Apua? Lähimmäisyyden perusteet

4,90 €
Sana Sanasta - virikeaineisto

Sana Sanasta - virikeaineisto

15,30 €
On Herra vielä vierellä

On Herra vielä vierellä

9,80 €
Toiveena sisäinen paraneminen

Toiveena sisäinen paraneminen

16,65 €
CD Martan ja Rudolfin joulu

CD Martan ja Rudolfin joulu

17,90 €
Tuohus 1 kpl

Tuohus 1 kpl

0,70 €