Isla saa kavereita

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789523701700

Isla saa kavereita

Lämminhenkinen kuvaus erilaisista lapsista ja kaverisuhteista. Sen avulla pieni lukija saa mallia sosiaalisiin tilanteisiin ja oppii ottamaan toiset mukaan leikkiin juuri sallaisina kuin he ovat.

Isla rakastaa asioiden rakentelua. Mutta yksi juttu häneltä ei tunnu onnistuvan - kaverisuhteiden rakentaminen. Isla ei koskaan aivan tiedä, mitä tehdä tai sanoa ja milloin. Muiden käyttäytymistä on vaikea tulkita ja kaikki tuntuu aina menevän pieleen.

Mutta eräänä päivänä Isla huomaa, että hänelläpä onkin ihan oma erityinen taito. Voisiko tästä taidosta olla apua hankalissa tilanteissa uusien ihmisten kanssa?

Isla saa kavereita on lämmin ja hellä kuvaus erilaisista kaverisuhteista. Lisäksi se on tärkeä muistutus niin muiden kuin itsensä ymmärtämisestä ja hyväksymisestä.

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Pienet, suuret tunteet -sarjaa on käännetty 20 kielelle. Sarjan kirjat ovat voimauttavia ja samaistuttavia niin lapselle kuin aikuiselle. Niiden avulla lapsen kanssa on helppo käydä keskusteluja tunnetaidoista, hyvinvoinnista ja itsetunnosta.

Suositusikä 3+

Lisätietoja
Fyysinen koko 306 x 244 x 9 mm
Kirjailija / Artisti Tom Percival
Formaatti Sid. 29 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kumma-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019