Ilo olla yhdessä - positiivisen vanhemmuuden voima (e-kirja)

21,90 €
Varastossa
SKU
KVE-9789523544918

Ilo olla yhdessä - positiivisen vanhemmuuden voima

Kirja Ilo olla yhdessä tukeutuu positiivisen kasvatuksen lähtökohtiin. Se auttaa keskittymään olennaiseen tarjoten käytännönläheistä tukea vanhemmuuteen ja arjen haasteisiin.

Ostamasi e-kirja toimitetaan sinulle tilauksessa antamaasi sähköposti-osoitteeseen.

Links

Ilo olla yhdessä - positiivisen vanhemmuuden voima

Vanhemmille on nykyisin tarjolla runsaasti tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä. Vaarana on informaatioähky, josta seuraa kasvattajalle vain lisää riittämättömyyden tunteita. Ilo olla yhdessä tukeutuu positiivisen kasvatuksen lähtökohtiin. Se auttaa keskittymään olennaiseen tarjoten käytännönläheistä tukea vanhemmuuteen ja arjen haasteisiin.

Positiivinen kasvatus perustuu lapsen empaattiseen ja kunnioittavaan kohtaamiseen. Lapsella tulee olla rajat. Uusia taitoja ja itsesäätelyä opetellaan yhdessä, ei rangaistusten kautta.

Tiia Trogen avaa kirjassaan positiivista kasvatusta vanhemmuuden ja vanhemman valintojen kannalta. Lapsen hyvinvoinnin ja oppimisen lisäksi keskeisenä tavoitteena on koko perheen hyvinvoinnin vahvistaminen ja myönteinen ilmapiiri. Siinä kaikki voivat kasvaa ja kukoistaa.

Tiia Trogen on kouluttaja ja perhetyöntekijä. Hän on kehittänyt Ilo olla yhdessä! -kasvatusmenetelmän, joka perustuu mm. positiiviseen psykologiaan ja positiiviseen pedagogiikkaan.

Lisätietoja
ISBN 9789523544918
Book Type e-book
Kirjailija / Artisti Tiia Trogen
Formaatti ePub
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019