Ikäisekseen hyvin säilynyt - Satavuotiaan Suomen runoja

Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 29,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522886156
Teos sisältää yhden runon jokaiselta itsenäisyyden ajan vuodelta. Mukana on niin L. Onervan, Mika Waltarin ja Tommy Tabermanin kaltaisia klassikoita kuin Heli Laaksosen, Tuomari Nurmion ja Markus Leikolan tapaisia nykylyyrikoita.
Kyntöpellolta konttoriin, kärrytieltä suihkukoneeseen, nuotion hehkusta sähköisen ruudun kajoon. Sadassa vuodessa suomalaiset ovat tehneet huikean aikamatkan, jonka vaiheita ovat seuranneet myös runoilijat. Heidän säkeissään elävät niin pula-ajan nuoripari ja uupunut sotilas kuin bailaava rokkari ja kiusattu nuori. He naurattavat arjen sattumuksilla ja kielen muoti-ilmiöillä.

Teos sisältää yhden runon jokaiselta itsenäisyyden ajan vuodelta. Mukana on niin L. Onervan, Mika Waltarin ja Tommy Tabermanin kaltaisia klassikoita kuin Heli Laaksosen, Tuomari Nurmion ja Markus Leikolan tapaisia nykylyyrikoita. Tähdet ja neonvalot loistavat, lehmänkellot kilkkavat ja kännykät piippaavat, kun vuodet jatkavat kulkuaan räntäsateista kesäöiden hämyyn.

Ikäisekseen hyvin säilynyt nostaa maljan Suomelle ja suomalaisille, ja se on mainio lahjaidea kaikille vuoden aikana juhliville - ikään katsomatta!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Tulusto Riitta
Formaatti sid 176 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019