Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa

28,00 €
Varastossa
SKU
9789527058930

Mielenkiintoinen opetuskirja monia askarruttavasta aiheesta - lopunajasta.

Tulevaisuus ja niin sanotut lopunajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy. Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien yhteen sovittaminen vaativa tehtävä. Tunnettu raamatunopettaja, pastori Martti Ahvenainen on  laatinut johdonmukaisen teoksen, joka kattaa viimeisiin aikoihin liittyvät päätapahtumat iankaikkisuuden alkamiseen asti.

 Tällaisena eskatologisen sekamelskan aikana Martti Ahvenaisen opetuksen arvo nousee entisestään. Juuri nyt tarvitaan selvää, johdonmukaista ja hyvin perusteltua Raamattuun pohjautuvaa opetusta.

Juhani Kuosmanen
Päätoimittaja emeritus, RV-lehti
Pastori, raamatunopettaja

 Raamatunopettaja Martti Ahvenainen on tarttunut ihmisiä aina kiinnostaneeseen aiheeseen. Kirjassa viljellään runsaasti Raamattua, mikä tekee teoksesta luotettavan. Hän käsittelee ongelmallisia kohtia viisaasti, tuoden esille eri tulkintojen heikkoudet ja vahvuudet Raamatun valossa. Opetus on tervettä ja raitista, jollaista Ahvenaiselta on totuttu odottamaan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Martti Ahvenainen
Formaatti Sid. 270s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 KKJMK
Copyright 2019