Ihmisen varjo - Esseitä pahuudesta ja toivosta

30,40 € OVH: 34,00 €
Varastossa
SKU
9789516244986

Erkki Jokisen teos Ihmisen varjo - Esseitä pahuudesta ja toivosta paljastaa pahuuden luonteen, jotta toivon tunne kirkastuisi. 

Kun pahuus vyöryy esiin, haluaisimme ajatella muuta ja toivoa parasta. Toivon tähden on kuitenkin välttämätöntä katsoa pahuutta suoraan kasvoihin. Kun naamiot ovat pudonneet, näkyvillä ovat kasvot – ihmisen kasvot.

Ihmisen varjo - Esseitä pahuudesta ja toivosta -teos paljastaa pahuuden luonteen, jotta toivon tunne kirkastuisi. 

Mitä syvemmin ihminen tulee tietoiseksi pimeydestä itsessään, sitä kirkkaammin hän näkee toivon, joka läpäisee ihmisen varjon. Toivo ei ole olosuhteiden eikä aikakausien vanki, vaan siinä kuuluu toisen maailman ääni. Toivo kasvaa kuitenkin kyynelten kostuttamasta maasta. Surussa – ihmisen tähden ja ihmisen puolesta – on parantava voima.

"Kirja kertoo rehellisesti ja avoimesti ihmiselämän luonteesta ja todellisuudesta, jossa elämme. Sitä pitää lukea mietiskellen ja jatkaen keskustelua omassa mielessään." - Björn Viktsröm, professori 

"Olen syvästi vaikuttunut. Jotain tällaista - rohkenen sanoa profeetallista - olen kaivannut." - Juha Pihkala, piispa (emer.), TT, dos. 

Erkki Jokinen on teologi ja vapaa kirjoittaja. Ihmisen varjo on hänen kahdeksas teoksensa. Hänen ensimmäinen esseekokoelma Idänkohtaus valittiin Vuoden kristilliseksi kirjaksi vuonna 2005. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Erkki Jokinen
Formaatti sid. 453 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Suomen Lähetysseura
Copyright 2019