Ihana Molli

19,40 € OVH: 21,50 €
Varastossa
SKU
9789523549111

Molli miettii ystäviensä Sisun ja Sutun kanssa, mitä samaa ja mitä erilaista heissä on.

 

Mollilla on hienot korvat, joilla voi vilkuttaa, ja pehmeä vatsa, jota voi taputtaa. Sekä taitavat varpaat, jotka tietävät minne mennä.

Joku on pitkä, ja toinen on lyhyt. Yksi on puhelias, toinen taas hiljaisempi. Toisen päässä pyörii lukuisia ajatuksia, toinen miettii yhden ajatuksen kerrallaan. Yhdessä asiassa he kuitenkin ovat samanlaisia: kaikki pitävät ruusunmarjoista.

Hauskassa ja lempeässä tarinassa pohditaan erilaisuutta, ainutlaatuisuutta, myötätuntoa itseä kohtaan ja kehopositiivisuutta. Kirjaa hyppyyttämällä, silittämällä ja taputtelemalla pieni lukija pääsee osaksi tarinaa ja voi todeta yhdessä Mollin kanssa: olen ihana!

Kirkkopellon luoma hauska ja hellyttävä Molli-hahmo on ollut lapsen kasvun kaveri ja moninaisten tunteiden tulkitsija jo 10 vuotta! Molli on saavuttanut suuren suosion Suomessa ja maailmalla ja valloittanut niin lapset kuin aikuiset. Ensimmäinen Molli-kirja ilmestyi vuonna 2013, jonka jälkeen siitä on otettu lukuisia painoksia. Mollia on käännetty mm. viroksi, hollanniksi, venäjäksi ja ukrainaksi, ja teatteri Kurnuttavan Sammakon esittämät Molli-näytelmät ovat vetäneet täydet katsomot. 

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja sekä kirjoittanut useita valloittavia Molli- ja Piki-tarinoita. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa Piki (2016), Molli ja maan ääri (2020) sekä Mustan Kuun majatalo (2022, kirjoittanut Reetta Niemelä) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.

Ikäsuositus kolme vuotta ja yli.

 

Lisätietoja
Fyysinen koko 215 x 215 mm
Kirjailija / Artisti Katri Kirkkopelto
Formaatti Sid. 32s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Lasten Keskus
Copyright 2019