• 020 754 2350

Ihan sama isoselle

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hirsto Johanna, Paalanne Helena, Siukonen Antti
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Lasten Keskus
Formaatti nid. 100 s.

Ihan sama isoselle

Suosittu rippikoulusarja jatkuu isosen kirjalla.
  • Osta 20 hintaan 12,90 € /kpl ja säästä 12%
  • Osta 100 hintaan 11,90 € /kpl ja säästä 19%
TAI
14,55 €

OVH: 16.40 €

Tuotenumero: 9789516279483

Saatavuus: Varastossa


Suosittu rippikoulusarja jatkuu isosen kirjalla Ihan sama - Isoselle.


Ihan sama - Isoselle -kirja tukee isosen kasvua kristittynä, seurakuntalaisena ja osana rippikoulun ohjaajatiimiä. Kirjassa paneudutaan vetävästi ja värikkäästi isosen moninaisiin rooleihin, tehtäviin ja haasteisiin unohtamatta mahdollisuutta itsetutkiskeluun. Mukana on monipuolinen osio rippikoulun hartauselämään vaikuttamisesta sekä raamatturyhmämateriaali.


Ihan sama isoselle on oppikirjan ja työkirjan välimuoto, jota isonen voi lukea myös itsekseen. Isoskoulutuksen opetusta voi tukevoittaa muun muassa Ihan sama – Opettajan opas –materiaalilla. Isonen ei ole ihan sama kuin rippikoululainen. Kirjan näkökulmana onkin vahvistaa nuorta kristittyä uudessa roolissa ja katsoa eteenpäin. Visuaalisuus ja asioiden sanoittaminen sujuvalla nykykielellä korostuvat isosen kirjassa yhtä lailla kuin rippikoululaisenkin kirjassa.


Johanna Hirsto (os. Koivisto) on Olarin seurakunnan nuoriso- ja rippikoulutyön kappalainen. Helena Paalanne työskentelee nuorisopappina Tuiran seurakunnassa Oulussa ja Antti Siukonen on kouluyhteistyön pappina Espoon seurakuntayhtymässä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä