Ihan paras piirrustuskirja - Kaikille jotka tykkäävät kivoista kuvista

18,50 € OVH: 21,50 €
Tilattavissa
SKU
9789523545595

Ihan paras piirrustuskirja tarjoaa yli 200 piirustusmallia erilaisista aiheista. Selkeissä ohjeissa neuvotaan vaihe vaiheelta, miten kuvat syntyvät. 

 

Elämä ilman kivoja kuvia olisi aika tylsää! Pienillä piirroksilla voit loihtia uutta eloa kalenteriin tai päiväkirjaan ja kuvittaa vaikkapa postikortteja, kutsuja, etikettejä ja julisteita. Kirjassa on piirrosmalleja muun muassa lemmikeistä, ruoasta, harrastuksista, opiskelusta, vuodenajoista ja kauneudenhoidosta. Selkeissä ohjeissa neuvotaan vaihe vaiheelta, miten kuvat syntyvät.

Bujoilun harrastajille kirjassa on runsaasti ideoita muistikirjojen tuunaukseen, ja hauskoja piirroksia voi käyttää tarrojen tapaan somisteina melkein missä tahansa. Jätä siis maailmaan oma kynänjälkesi ja anna piirrosvoimasi loistaa!

Cindy Guentert-Baldo on yhdysvaltalainen tekstaus- ja doodletaiteilija, joka tunnetaan hauskasta ja persoonallisesta tyylistään. Hän opettaa tekstaus- ja piirustustaitoja suositulla Youtube-kanavallaan ja Instagramissa (@llamaletters).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Cindy Guentert-Baldo
Formaatti Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja 2022
Copyright 2019