Ida Elina

27,90 € OVH: 35,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523733855

Ida Elina on kertomus kanteleen uudesta noususta 2000-luvulla. Sen keskiössä on modernin popkantelettaren tarina ja se, miten syntyi ilmiö Ida Elina.

Kirjassa sukelletaan epätoivon ja katkeruuden vuosiin, oman itsensä etsimiseen, hauraaseen unelmaan ja vuoteen, joka muutti elämän. Se kertoo, kuinka Pohjois-Pohjanmaan pikkukaupungin kasvatti, Ida Elina, nousi lopulta ympäri maailmaa kiertäväksi taiteilijaksi.

Ida Elina (s. 1986) on Youtube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar. Uraa uurtava taiteilija on tehnyt kanteletta tunnetuksi sekä Suomessa että maailmalla saaden taakseen kantelemusiikkiin rakastuneen suuren fanijoukon. Hän on myös saanut työstään lukuisia tunnustuksia.

Ida Elina on kymmenen vuotta kestäneen taitelijijauransa aikana esiintynyt muuan muassa Suomen presidenttipari Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, predisentti Tarja Haloselle ja tohtori Pentti Arajärvelle sekä presidentti Martti Ahtisaarelle. Hän on esiintynyt yritysjohtajille, poliittisille vaikuttajille ja diplomaateille useissa eri maissa: Pekingissä, Shanghaissa ja Hong Kongissa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi, Bejin Arts 2020 -festivaaleilla, Shanghai International Indie Music Season 2020- ja Music by Desing Shanghai -tapahtumissa. Hän on tehnyt konserttikiertueet Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa sekä konsertoinut ahkerasti Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Päivi Kujanen
Formaatti Sid. 250 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Readme
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019