Hyvä vanhuus - Menetelmiä aktiivisen arjen tukemiseksi

40,50 € OVH: 45,00 €
Varastossa
SKU
9789524518932

Hyvään vanhuuteen kuuluvat hyvinvointia tukevat ja itselle merkitykselliset asiat. Kirjan artikkelit painottavat ikäihmisten arvostavaa ja kunnioittavaa kohtaamista ja tarjoavat vinkkejä aktiivisen arjen tukemiseen.

Ikääntyminen tuo usein mukanaan monenlaisia fyysisiä muutoksia, luopumista ja uudenlaisiin tilanteisiin sopeutumista. Nämä eivät kuitenkaan ole hyvän vanhuuden este. Asenteilla, läheisillä ihmisillä ja fyysisellä ympäristöllä on suuri rooli ikäihmisen mielekkään elämän tukemisessa.

Jenni Kulmalan toimittamassa teoksessa Hyvä vanhuus - Menetelmiä aktiivisen arjen tukemiseen kuvataan käytännönläheisesti monia vanhusten arkeen liittyviä aiheita. Artikkelit tarjoavat vinkkejä ja virikkeitä sekä itsenäisesti kotona asuvien että erilaisten palvelujen piirissä olevien vanhusten elämään ja ohjeistavat lukijaa ikäihmisten arvostavaan ja kunnioittavaan kohtaamiseen. Kirjan sisällöstä hyötyvät yhtä lailla vanhustyön ammattilaiset, alan opiskelijat kuin ikäihmisten läheiset.

Kirjan toimittaja Jenni Kulmala on terveystieteiden tohtori ja gerontologian ja kansanterveyden dosentti. Hän on tutkinut yli kymmenen vuoden ajan terveeseen ja toimintakykyiseen ikääntymiseen liittyviä teemoja ja opettanut vanhustyön kysymyksiä sekä yliopistossa että ammattikorkeakoulussa. Teoksen kirjoittajat ovat kokeneita vanhustyön tutkijoita, kehittäjiä ja hoitotyön ammattilaisia.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jenni Kulmala (toim.)
Formaatti Sid. 220 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 PS-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019