Heikki Hursti, Helsinginkatu 19

21,60 € OVH: 24,00 €
Varastossa
SKU
9789524758567
Heikki Hursti ei vain puhu, hän toimii. Hursti tekee konkreettista työtä vähäosaisten parissa jakamalla ruokaa ja vaatteita Kallion leipäjonoon tuleville.

Helsingin Kallioon osoitteeseen Helsinginkatu 19 kiemurtelee pitkä leipäjono kaksi kertaa viikossa. Heikki Hursti on antanut kasvot tälle hyvinvointiyhteiskunnan nyrjähdykselle, leipäjonolle. Uutuuskirja kertoo Heikki Hurstin elämästä ja leipäjonoon tulevien ihmisten auttamiseksi tehdystä työstä.

Heikki Hursti ei vain puhu vähäosaisten puolesta, vaan myös toimii. Hän jakaa leipää ja vaatteita, toivottaa siunausta ja kohtaa ihmisen. Hursti tietää sekä omien kokemustensa perusteella että kohtaamisistaan lukuisten apua tarvitsevien ihmisten kanssa, millaista kipua ja toivoa jonossa koetaan.

Isän alkoholismi vaikutti Heikki Hurstin lapsuuteen. Nuorena tekemänsä uskonratkaisun jälkeen Hursti evankelioi Jeesus-hippinä ympäri Helsinkiä ja auttoi narkomaaneja legendaarisella Jeesus-talolla. Hän myös kiersi Suomea bändin kanssa.

Myöhemmin Hursti muutti Espanjaan ja toimi Turistikirkon saarnaajana Aurinkorannikolla. Siellä hän kohtasi ihmisiä, joiden elämä oli tiukassa umpisolmussa. Palattuaan Suomeen Hursti jatkoi vanhempiensa Lahja ja Veikko Hurstin aloittamaa Laupeudentyötä kodittomien ja vähäosaisten hyväksi.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Aino Triumf
Formaatti Sid. 98s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017, Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kolme pyhää
  Kolme pyhää
  12,90 € OVH: 25,90 €
 2. Kaukana Shanghain valoista
  Kaukana Shanghain valoista
  7,00 € OVH: 29,00 €
 3. Uskonto ja maailmanpolitiikka
  Uskonto ja maailmanpolitiikka
  29,70 € OVH: 33,00 €
Copyright 2019