Ettei tarvitse pelätä - Henkimaailman kohtaaminen

30,60 € OVH: 34,00 €
Varastossa
SKU
9789516557352

Ettei tarvitse pelätä - Henkimaailman kohtaaminen on kirja usein seurakunnassa vaietusta aiheesta.

Ettei tarvitse pelätä - Henkimaailman kohtaaminen 

Kuuluuko opetus henkivalloista evankelisluterilaisen kirkon piiriin? Ohitetaanko Raamattu ja kysymysten kanssa painiskeleva ihminen, jos aiheesta vaietaan? Tämä kirja käsittelee kristinuskon marginaalissa olevaa aluetta. Se antaa puheenvuoron myös kirkon työntekijöille, jotka ovat työssään kohdanneet henkivaltoihin liittyviä asioita. Kirja tarjoaa lisäksi käytännöllisiä ohjeita heille, jotka toimivat näiden teemojen parissa.

Piispa Seppo Häkkinen kirjasta:

”Yhä useammin seurakunnissa kohdataan ihmisiä, jotka pyytävät rukousta varjeltuakseen tai vapautuakseen pahan vallasta. Nykyaikanakin tarvitaan opetusta henkivalloista ja tervettäs uhtautumista pahan kohtaamiseen. Kirjassa tarkastellaan henkimaailman asioita Raamatun ja kristillisen tradition näkökulmasta. Suosittelen kirjaa niille, jotka joutuvat tekemisiin näiden kysymysten kanssa. Kirjan pääviesti on, että Jeesus on pahan vallan voittaja ja kristitty saa olla hyvässä turvassa uskoessaan häneen.”

Lea Kujanpää on Kansan Raamattuseuran koulutusjohtaja ja pappi, jolle rukous on elämän kantava voima. Hänen edellinen kirjansa Rukouksen matkassa rohkaisee lukijaa kysymään itseltään "Entäpä jos rukouksellani on valtava merkitys, mutta en vain ole huomannut sitä?"

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lea Kujanpää
Formaatti Sid. 285s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Karas-Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Sillä pingviini näkee toisin
  Sillä pingviini näkee toisin
  27,50 € OVH: 28,90 €
 2. Paavalin tarina - Varhaiset vuodet
  Paavalin tarina - Varhaiset vuodet
  18,00 € OVH: 20,00 €
 3. Gurun opissa
  Gurun opissa
  9,90 € OVH: 25,90 €
 4. Joosef Egyptin valtias
  Joosef Egyptin valtias
  9,90 € OVH: 24,00 €
Copyright 2019