Empatiakoulu - Välineitä työelämässä jaksamiseen

31,50 € OVH: 35,00 €
Varastossa
SKU
9789523703025

Empatiakoulu - Välineitä työelämässä jaksamiseen opettaa arvostamaan nyt jo saavutettua tavoitteiden sijaan.

Empatiakoulu - Välineitä työelämässä jaksamiseen  - Itsensä ruoskiminen ei pue ketään!

Ruoskittu ihminen on voimaton, kipeä ja lannistettu. Sitäkö oikeasti haluamme itsellemme? Elämä ympärillämme kannustaa muutenkin tehostamaan, puristamaan, pinnistämään ja ottamaan kaikesta someen hienon kuva todisteeksi. Vertailemme itseämme toisiin ja yritämme muuttua koko ajan paremmaksi versioksi - oman jaksamisen varjolla.

Röyhkeyskoulu-kirjassa Jenni Janakka opetti tunnistamaan omaa osaamista ja tuomaan sitä esille. Empatiakoulussa pysähdytään näkemään omat rajat ja kunnioittamaan niitä. Kirjan avulla lukija pääsee kääntämään armollisen ja lempeän katseensa itseensä. Kuinka nähdä itse itsensä sellaisena kuin on?

Empatiakoulussa Janakka auttaa lukijaa arvostamaan olemassa olevaa tavoitteiden sijaan. Kirjassa on tehtäviä, joiden avulla lukija löytää välineitä, miten jaksaa paremmin niin työelämässä kuin elämässä ylipäätään.

Jenni Janakka on kirjailija ja puhetaiteilija, joka ihmettelee ihmistä ja elämää, kansantajuistaa tiedettä ja tarinoi arjesta. Röyhkeyskoulun kanssa Janakka on kiertänyt Suomea vuodesta 2017 lähtien lukuisissa tilaisuuksissa ja yrityksissä. Janakka tunnetaan myös Himocast-podcastista, joka on auttanut suomalaisia sanoittamaan seksielämää ja seksuaalisuutta käsitteleviä asioita. Lisäksi hän on käsikirjoittanut ja ohjannut suosittua tv-ohjelmaa Hyvät ja huonot uutiset.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jenni Janakka
Formaatti Sid. 220s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Tuumakustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Ida Elina
  Ida Elina
  27,90 € OVH: 35,00 €
 2. Kunnioittavan kosketuksen käsikirja
  Kunnioittavan kosketuksen käsikirja
  40,50 € OVH: 45,00 €
 3. Messulauluja 3
  Messulauluja 3
  22,90 € OVH: 25,50 €
Copyright 2019