Elisabet II: Usko, voima ja luottamus

29,90 € OVH: 34,90 €
Varastossa
SKU
9789518889499

Elisabet II: Usko, voima ja luottamus tarkastelee sitä inspiroivaa hengellistä perintöä, jonka kuningatar Elisabet II jätti jälkeensä. Se on suurenmoinen kunnianosoitus maailman kuuluisimmalle kuningattarelle – ja hänen palvelemalleen Kuninkaalle.

 

Elisabet II: Usko, voima ja luottamus luo silmäyksen kulissien taakse kuningattaren elämässä, kertoo henkilökohtaisia tarinoita ja sisältää kiinnostavia pohdintoja kuningattaren omakohtaisesta uskosta.

Ikonina, matriarkkana, uudistajana ja Britannian historian pisimpään valtaistuimella istuneena hallitsijana kuningatar Elisabet II kiehtoi miljoonia ihmisiä kuninkaallisen syntyperänsä, innostavan luonteensa ja hartaan uskonsa ansiosta. Hänen elämäänsä on kuvattu Oscar-palkitussa elokuvassa The Queen ja valtaisan suosion saaneessa Netflix-sarjassa The Crown.

Kaikissa vaikeuksissaan ja voitoissaan kuningatar Elisabet piti henkilökohtaista uskoaan Jeesukseen Kristukseen elämänsä ja hallituskautensa lujana ankkurina. Kirja piirtää täysipainoisen ja monipuolisen kuvan naisesta, joka johti kansakuntaansa järkkymättömän uskollisesti ja päättäväisesti yli 70 vuoden ajan.

Kirja kertoo kuningattaresta myös historiallisten henkilöiden näkökulmasta; näitä ovat Winston Churchill, Billy Graham, äiti Teresa ja Margaret Thatcher. 

Dudley J. Delffs (s. 1964) on palkittu kirjailija, runoilija ja elämäkertakirjoittaja. Sekä englanninkielen professorina että julkaisujohtajana hän on työskennellyt useissa tehtävissä New York Times -lehden bestseller-kirjailijoiden parissa. Pitkän kirjoittaja- ja julkaisu-uransa aikana Delffs on tutkinut ja havainnut, miten uskoa voi löytyä odottamattomista paikoista. Delffs asuu perheineen Sewaneessa, Tennesseessä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Dudley Delffs
Formaatti Sid. 252s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019