Tilaa uutiskirjeemme!
Saat tietoa uutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista!
Klassinen Diakonissalaitoksen gluteeniton ehtoollisleipä. Diakonissalaitoksen öylätit on valmistettu perinteisillä menetelmillä Helsingissä jo vuodesta 1926 alkaen. Diakonissalaitoksen leipiä käyttämällä tuet Diakonissalaitoksen työtä. Värjätty kellertävällä sahramilla. Krusifiksikuvio, halkaisija 30 mm.
Valmistusaineet: vesi, riisijauho, maissitärkkelys, perunajauho, modifioitu perunatärkkelys, sokeri, sakeuttamisaine (E401, E412, E440, E464), suola, nostatusaine (E500, E575), kivennäisaine (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6), sahrami.
Kirjailija / Artisti | Diakonissalaitos, suomalainen |
---|