CD Yhteistä tietä

15,00 € OVH: 22,00 €
Tilattavissa
SKU
6420114010285

Jaakko Löytty yhdistää gospelin ja akustin konserttimusiikin.

Yhteistä tietä -levyllä esiintyvät Jaakko Löytty, kitara ja laulu, Anna-Maaria Varonen, sello ja laulu, sekä Olli Varonen, sello. Lyömäsoittimia soittaa muutamalla kappaleella Seppo Rauteva. Kaikki levyn sovitukset ovat Jaakon ja Varosten laatimia. Äänitykset ja miksauksen on tehnyt Mikko Murtoniemi.

Yhteistä tietä -levy tuo suomalaiseen musiikkikenttään jotakin uutta ja ennen kuulematonta. Siinä lyövät kättä gospelmusiikki ja akustisin soittimin esitetty konserttimusiikki. Myös Siionin virret ovat vahvasti esillä. Mukana on mm. Jaakko Löytyn suosituimmaksi lauluksi äänestetty Kahden maan kansalainen.

Jo levytystä edeltäneet konsertit todistivat sen, että kyseessä on innovaatio, joka tavoittaa ja kiinnostaa useita erilaisia kohderyhmiä. Siitä ovat kiinnostuneet Jaakko Löytty -fanit ja klassisen musiikin kuluttajat. Konsertit todistivat myös yleisön varauksettoman tyytyväisyyden, joten samaa palautetta voi hyvällä syyllä odottaa myös levyn kuuntelijoilta.

Yhteistä tietä -levyn myötä starttaa n. viidentoista konsertin julkistamiskiertue, jonka tarkoitus on huipentua keväällä 2019 Senegalin vierailuun. Jaakko Löytty ja Selloduo Varonen haluavat osallistua Senegalin luterilaisen kirkon rakennustalkoisiin. Tarkemmat tiedot konserteista löytyy osoitteesta www.selloduo.fi.

Kappaleet:

 1. Herra, kuule
 2. Introduzione
 3. Ääni huutaa
 4. On vääryydellä valta
 5. Vanhurskas Herra
 6. Herra, siunaa kotia
 7. Yhteistä tietä
 8. Song of the Birds
 9. Taivaan lintu
 10. Vettä virtaavaa
 11. Lahjalaulu
 12. Kaksitoista lintua
 13. Kahden maan kansalainen
 14. Käy, Herra meitä siunaamaan
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jaakko Löytty, Selloduo Varonen
Formaatti CD 14 laulua
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Herättäjä-Yhdistys
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019