CD Mandoliini, palmut ja pohjoinen viima

19,90 € OVH: 21,90 €
Varastossa
SKU
6420114005854
Mikko, Sakari ja Jaakko Löytyn veljesyhtyeen levyllä on perinteisiä uudelleen suomennettuja amerikkalaisia gospel-lauluja, sekä kuusi uutta laulua. Tyylisuunnat levyllä vaihtelevat kantrista folkiin ja bluesista gospeliin.

Mikko, Sakari ja Jaakko Löytyn veljesyhtye julkaisivat keväällä 2017 uuden CD:n. Levyllä on seitsemän perinteistä uudelleen suomennettua amerikkalaista vanhan ajan gospel-laulua, sekä kuusi veljesten itsetekemää kappaletta aiheenaan yhteiset lapsuusmuistot ja pitkän linjan muusikkous. Laulut ovat moniäänisiä niin teemoiltaan kuin soinniltaan.

Tyylisuunnat levyllä vaihtelevat kantrista folkiin ja bluesista gospeliin. Soittimina ovat akustinen- ja sähkökitara, mandoliini, buzuki, banjo, viulu, huuliharppu, sähköpiano ja -urut, basso ja rummut. Avustajina levyllä toimivat Sanna Natunen, Jyrki Koivisto, Arto Piispanen ja musiikin on äänittänyt analogisesti ja miksannut Juuso Nordlund Tampereella JJ-studiossa.

Mandoliini, palmut ja pohjoinen viima-levyn musisointi on kodikasta ja perinnetietoista. Sen maanläheinen sointi asettuu myönteisellä tavalla modernia viihdemaailmaa ja sen pinnallisia arvoja vastaan. Woody Guthrien kitaran kannessa ollutta tekstiä mukaillen: Tämä ase peittoaa fasistit!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Velj. Löytty
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Ison kirjan ihmisiä, kirja + 2 CD
  Ison kirjan ihmisiä, kirja + 2 CD
  4,50 € OVH: 29,00 €
 2. CD Timanttia
  CD Timanttia
  20,00 € OVH: 21,90 €
 3. CD Pacem
  CD Pacem
  18,00 € OVH: 20,00 €
 4. CD Turvapaikka
  CD Turvapaikka
  18,00 € OVH: 20,00 €
Copyright 2019