• 020 754 2350

CD Mandoliini, palmut ja pohjoinen viima

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Velj. Löytty
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017

CD Mandoliini, palmut ja pohjoinen viima

Mikko, Sakari ja Jaakko Löytyn veljesyhtyeen levyllä on perinteisiä uudelleen suomennettuja amerikkalaisia gospel-lauluja, sekä kuusi uutta laulua. Tyylisuunnat levyllä vaihtelevat kantrista folkiin ja bluesista gospeliin.
TAI
19,90 €

OVH: 21.90 €

Tuotenumero: 6420114005854

Saatavuus: Varastossa


Mikko, Sakari ja Jaakko Löytyn veljesyhtye julkaisivat keväällä 2017 uuden CD:n. Levyllä on seitsemän perinteistä uudelleen suomennettua amerikkalaista vanhan ajan gospel-laulua, sekä kuusi veljesten itsetekemää kappaletta aiheenaan yhteiset lapsuusmuistot ja pitkän linjan muusikkous. Laulut ovat moniäänisiä niin teemoiltaan kuin soinniltaan.

Tyylisuunnat levyllä vaihtelevat kantrista folkiin ja bluesista gospeliin. Soittimina ovat akustinen- ja sähkökitara, mandoliini, buzuki, banjo, viulu, huuliharppu, sähköpiano ja -urut, basso ja rummut. Avustajina levyllä toimivat Sanna Natunen, Jyrki Koivisto, Arto Piispanen ja musiikin on äänittänyt analogisesti ja miksannut Juuso Nordlund Tampereella JJ-studiossa.

Mandoliini, palmut ja pohjoinen viima-levyn musisointi on kodikasta ja perinnetietoista. Sen maanläheinen sointi asettuu myönteisellä tavalla modernia viihdemaailmaa ja sen pinnallisia arvoja vastaan. Woody Guthrien kitaran kannessa ollutta tekstiä mukaillen: Tämä ase peittoaa fasistit!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

CD TOIVIOTIE

CD TOIVIOTIE

19,70 €
CD Taizé-lauluja

CD Taizé-lauluja

20,00 €
CD Minä & Sisko

CD Minä & Sisko

5,90 €

Norm. hinta 20,50 €

CD Valon samba

CD Valon samba

19,90 €
Luther-sarjakuva

Luther-sarjakuva

6,90 €

Norm. hinta 15,00 €