CD Hyvät sanat - Taivaallinen sävel

15,00 € OVH: 23,50 €
Tilattavissa
SKU
6418722312815
Suomalaisen gospelmusiikin Grand Old Man Jaakko Löytty tarjoaa Hyvät sanat – Taivaallinen sävel -levyllä vanhoja kappaleita uusilla sovituksilla. Laulujen sanoma julistaa kätten evankeliumia, oikeudenmukaisuutta ja solidaarisuuden välttämättömyyttä. Sovituksissa soivat yllättävät soittimet ja moniääninen laulu.
Suomalaisen gospelmusiikin Grand Old Man Jaakko Löytty tarjoaa Hyvät sanat – Taivaallinen sävel -levyllä vanhoja kappaleita uusilla sovituksilla. Laulujen sanoma julistaa kätten evankeliumia, oikeudenmukaisuutta ja solidaarisuuden välttämättömyyttä. Sovituksissa soivat yllättävät soittimet ja moniääninen laulu. Hyvät sanat – Taivaallinen sävel -levyllä yhdistellään amerikkalaista juurimusiikkia, afrikkalaisia musiikkikulttuureja ja suomalaista virsiperintöä.


Jaakko Löytyn 60-vuotisjuhlakiertueella tuetaan Suomen Lähetysseuran vammaistyötä Botswanassa, Etiopiassa ja Nepalissa. Kiertueen laulut ovat ennen kaikkea yhteislauluja, joiden Löytty toivoo tarttuvan kuulijoihin ja rohkaisevan heitä viemään toivon ja tasaamisen sanomaa kaikkialle Jumalan maailmaan. Laulut ovat maailmanparannuksen lauluja.


Hyvät sanat – Taivaallinen sävel -cd:ltä löytyvät seuraavat laulut:

Valaiskoon
Hyvät sanat – taivaallinen sävel
Martin Luther Kingin laulu
Tuuli työntää kulkijaa
Perintömaamme
Luomakunnan laulu
Orjalaiva
Siipirikko
Anna sydän avara
Kahden maan kansalainen
Notre Dame de Poponguine
Itkumuuri
Palmumatolla
On meillä unelma
Sateenkaariunia
Siunaa koko maailmaa

Lisätietoja
Fyysinen koko 16 kappaletta
Kirjailija / Artisti Jaakko Löytty
Saatavuus Heti saatavana
Formaatti cd
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Suomen Lähetysseura
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019