Avioliiton merkitys

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789522525871

Avioliiton merkitys sisältää mielenkiintoista tietoa avioliitosta ja seurustelusta.

 

 

Avioliiton merkitys avaa mielenkiintoista tietoa avioliitosta.

”Tämä on suuri salaisuus”, toteaa Paavali kuuluisan avioliittopuheensa loppupuolella Efesolaiskirjeessä. Tämän kirjan myötä avioliiton salat kuitenkin selkenevät kaikille lukijoille, ovatpa he naimisissa tai sinkkuja, seurustelevia tai eronneita, kristittyjä tai skeptikkoja. Pastori Timothy Keller pohjaa tekstinsä Raamattuun mutta käyttää tukenaan lisäksi runsaasti muuta kirjallisuutta ja tutkimuksia sekä omia kokemuksiaan pitkässä avioliitossa Kathy Kellerin kanssa, jonka näkemyksiä kirjasta löytyy myös.

Avioliiton merkitys -teoksessa on mielenkiintoista tietoa avioliiton ja deittailun historiasta, nykyajan kulttuurin harhaanjohtavista käsityksistä avioliitosta, seksistä ja tulevan kumppanin valinnasta sekä oma lukunsa sinkuille. Mutta ennen kaikkea kirjasta voi ammentaa viisautta onnistuneeseen avioliittoon. Se auttaa myös ymmärtämään paremmin Jumalan rakkauden voimaa ja käyttämään sitä minkä tahansa ihmissuhteen kohentamiseen.

Timothy Kelleriltä on aiemmin suomennettu mm. teokset Rukous - Vuorovaikutusta Jumalan kanssa ja Hyvää työtä - Jumalan työtovereina.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Timothy & Kathy Keller
Formaatti Sid. 291s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Aikamedia
Copyright 2019