Arttu Tirttu katoaa

18,90 € OVH: 21,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522888433

Pienen vihreän kumisen ukon seikkailut, osa II

Jimi on melko tavallinen poika, paitsi että hänen paras kaverinsa on Arttu Tirttu, pieni, vihreä, kuminen ukko.

Kun koulu alkaa, Jimi ei saa kerrottua luokkakavereille Artusta. Kuulostaisi niin kreisiltä selittää, että "olen ollut sellaisen yhden pienen vihreän tyypin kanssa". Jimi varmaan kuljetettaisiin suoraan terkkarille. Mutta Arttua ei niin vaan piilotella. Se tuppautuu mukaan joka paikkaan.

Jimin luokalla on uusi tyttö, Eleonora Idalisa O'Dunne, jolla on jännänväriset silmät ja erilainen tyyli. Tytössä on jotain outoa, ja Jimi ja Arttu päättävät selvittää, mitä! Kaikki kuitenkin kääntyy päälaelleen, kun Arttu ujuttautuu eväsrasiassa mukaan luokkaretkelle ja katoaa jäljettömiin hyisellä majakkasaarella...

Kirja Arttu Tirttu katoaa jatkaa vauhdikasta Arttu Tirttu -sarjaa, joka on täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus imevät mukaansa ja tekevät kirjasta helposti lähestyttävän kirjakammoisellekin lukijalle. Sarjan ensimmäinen osa nimeltään Arttu Tirttu herää henkiin.

Riina ja Sami Kaarla ovat kirjailija- ja graafikkopariskunta, jotka ovat tunnettuja lukuisista muumikirjoistaan. Heillä on pitkä kokemus kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja luovan alan suunnittelutyöstä julistekuvituksista yritysgrafiikkaan. Riinalla ja Samilla on neljä poikaa, ja he haluavat tehdä kirjoja, joissa yhdistyvät huumori, jännitys ja elämänmaku.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Riina Kaarla, Sami Kaarla
Formaatti Sid. 124s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Saparoita ja salaisuuksia
    Saparoita ja salaisuuksia
    17,80 € OVH: 19,80 €
  2. Sintti siivoaa
    Sintti siivoaa
    15,75 € OVH: 17,50 €
Copyright 2019