Apteekkari Melchior ja Rataskaivonkadun kummitus

10,00 €
Varastossa
SKU
9789523510616

Tallinna vuonna 1419. Kolme ihmistä on nähnyt Rataskaivonkadulla aaveen - ja heidät on pian sen jälkeen löydetty surmattuina.

Mikä yhteys näillä kolmella on samalla kadulla sijaitsevaan taloon, jossa kuuluu kummittelevan vuosikymmenten takaisten hirmutekojen tähden?

Kun pahamaineisen Unterrainerin talon edestä löytyy tuntemattoman kulkurin silvottu ruumis, alkaa apteekkari Melchior selvittää, mitä talossa oikein on tapahtunut ja miksi näyttää siltä kuin menneisyyden haamut haluaisivat kostaa kärsimyksensä eläville ihmisille. Melchiorin tie käy Piritan luostarin ja ilotalon kautta vanhan virolaisen noitasuvun jälkeläisten luo ennen kuin hän kohtaa Rataskaivonkadun kummituksen silmästä silmään.

Rataskaivonkadun kummitus on toinen osa Indrek Harglan keskiaikaiseen Tallinnaan sijoittuvassa apteekkari Melchiorista kertovassa sarjassa.

Indrek Hargla (s. 1970) on virolaisen dekkari- ja fantasiakirjallisuuden suurimpia nimiä. Rikkaan mielikuvituksensa vuoksi ihailtu kirjailija on saanut kotimaassaan useita kirjallisuuspalkintoja, ja myös Suomen Dekkariseura ry on myöntänyt hänelle ulkomaisen jännityskirjallisuuden kunniakirjan. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Indrek Hargla
Formaatti Nid. 294 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 into Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Sofronios
    Sofronios
    28,70 € OVH: 31,90 €
  2. Juokse poika juokse
    Juokse poika juokse
    10,80 € OVH: 12,00 €
Copyright 2019