Alussa on kysymys - Kohti käänteentekeviä keskusteluja

31,50 € OVH: 37,90 €
Varastossa
SKU
9789523545427

Miten auttaa ihmisiä tulemaan kuulluiksi oman työn kehittämisessä, haasteiden ratkaisemisessa ja arjen päätöksenteossa? Miten löytää tarkoituksenmukaisia ja keskustelevia työtapoja, joiden avulla mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan?

 

Kuinka auttaa ihmisiä tulemaan kuulluiksi oman työn kehittämisessä, haasteiden kohtaamisessa ja ratkaisemisessa tai arjen päätöksenteossa? Kuinka löytää tarkoituksenmukaisia ja keskustelevia työtapoja, joiden avulla mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan?

Kirja antaa välineitä erilaisten ryhmäkeskustelujen vetäjille työelämässä, kansalaisjärjestöissä ja luottamustehtävissä. Ihmisten koolle kutsuminen ja keskustelujen ohjaaminen vaatii taitoa kysyä oikeita kysymyksiä ja kykyä johdattaa osallistujat löytämään vastauksia. Kirja sisältää teoriaa, erilaisia menetelmiä ja käytännön esimerkkejä. Erilaisuuden energia on mahdollista kääntää yhteiseksi oppimiseksi.

Airi Raitaranta on hämeenlinnalainen yhteiskuntatieteilijä ja Hanne von Weissenberg tamperelainen teologian tohtori. Molemmat työskentelevät asiantuntijatehtävissä Tampereen hiippakunnassa. Von Weissenberg on myös yksi teoksen Köyhien Raamattu (2010) kirjoittajista.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Airi Raitaranta, Hanne von Weissenberg
Formaatti Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kirjain vai henki
  Kirjain vai henki
  28,90 € OVH: 30,40 €
 2. Uusi viini - Hengen hedelmät
  Uusi viini - Hengen hedelmät
  22,50 € OVH: 25,00 €
 3. Kari Kanala - Pappi ja pelimies
  Kari Kanala - Pappi ja pelimies
  29,90 € OVH: 33,90 €
Copyright 2019