Ajattelun taidot ja oppiminen

35,10 € OVH: 39,00 €
Varastossa
SKU
9789524517225
Oppimalla ajattelemaan opimme myös oppimaan. Ajattelun taidot ovat tärkeimpiä tulevaisuuden taitoja. Kun tietoa on paljon ja sitä on helposti saatavilla, tiedon käsittelyn ja ajattelun taitojen, kuten tulkinnan, arvioinnin ja yhdistelyn, merkitys korostuu.
Oppimalla ajattelemaan opimme myös oppimaan.

Ajattelun taidot ovat tärkeimpiä tulevaisuuden taitoja. Kun tietoa on paljon ja sitä on helposti saatavilla, tiedon käsittelyn ja ajattelun taitojen, kuten tulkinnan, arvioinnin ja yhdistelyn, merkitys korostuu.

Meistä jokainen havainnoi, käsittelee ja rakentaa tietoa omalla henkilökohtaisella tavallaan. Taitojen kehitys on eri ikävaiheissa erilaista, ja samanikäisetkin voivat olla kehityksessään eri vaiheessa. Ajattelun taitojen kehitystä voi kuitenkin edistää jokaisen omista lähtökohdista käsin.

Tämä kirja haastaa lukijan ajattelemaan itse ja ottamaan selvää siitä, miten ajattelun taitojen oppimista voi edistää. Kirjassa kerrotaan opetussuunnitelman, tutkimuksen ja käytännön näkökulmia yhdistellen, mitä ajattelun taidot ovat ja kuinka niitä opetetaan osana koulutyötä. Ajattelun taidot luovat perustaa muun osaamisen kehittymiselle ja jatkuvalle oppimiselle.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Halinen Irmeli, Hotulainen Risto, Kauppinen Eija, Nilivaara Päivi, Raami Asta, Vainikainen Mari-Pauliina
Formaatti nid 352 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 PS-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019