Sinussa näen minut - Kun lapsen syntymä aloitti matkan sisimpääni

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523546585

Inka Ikonen tarjoaa avoimen ja vertaistuellisen näkökulman vanhemmuuden matkalle omien kokemustensa kautta. Sinussa näen minut – Kun lapsen syntymä aloitti matkan sisimpääni -kirja rohkaisee vanhempia tunnistamaan vaikeat tunteet ja löytämään syvemmän yhteyden itseensä ja lapseensa.  

”Näen sinussa itseni”, Inka Ikonen ajatteli katsellessaan vastasyntynyttä tytärtään.

Äitiyden alku oli raju. Inka sai synnytyksessä vakavan komplikaation ja oli vähällä menehtyä. Synnytystrauma nosti pintaan vuosia sisällä kannetun turvattomuuden tunteen. Tuore äiti oli samaan aikaan maailman ahdistunein ja onnellisin.

Inkan tarina tuo esiin vanhemmuuden ristiriitaisuuden: ilon ja yksinäisyyden. Kiukun ja rakkauden tunteet sekoittuvat arjen pyörteissä. Sinussa näen minut – Kun lapsen syntymä aloitti matkan sisimpääni -kirja rohkaisee vanhempia tunnistamaan vaikeatkin tunteet ja löytämään syvemmän yhteyden itseeensä ja lapseensa.

Inka Ikonen on viestintäalan yrittäjä, joka työskentelee toimittajana, kouluttajana ja konsulttina. Hän käsittelee somekanavissaan mielenterveyden aiheita ja on valmistumassa kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi ja mindfulness-ohjaajaksi. Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Inka asuu perheensä kanssa Helsingissä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Inka Ikonen
Formaatti Sid. 391 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019