Ai niin, minä ole muuten Lee

22,00 €
Varastossa
SKU
9789523990746

Ai niin, minä ole muuten Lee kertoo kahden erityislapsen ystävyydestä.

Ai niin, minä ole muuten Lee

Aloitettaisiinko vaikka siitä, että Leellä on useita mainittavia erityisvoimia?

Hän on erittäin taitava maastoutuja, ja osaa hän myös olla samaan aikaan unessa ja hereillä. Siitä on koulussa korvaamatonta hyötyä.
Kun Lee näyttää siltä, ettei lainkaan kuuntele, hänen tuntosarvenherkät hörhökorvansa kuulevat kaiken.
Lee puhuu kivien ja voikukkien kieltä, mutta ihmisten kanssa hänellä on hieman hankalaa. Sitä paitsi toisinaan hän jää leikeistä ulkopuoliseksi ja hänet suljetaan oven taa, eikä se ole yhtään kivaa.
Lee asuu kaksin isänsä kanssa, mutta joskus hän vielä saa keinussa niin kovat vauhdit, että ponkaisee yhdellä jättihypyllä äidin luo Intiaan.
Lee on aika yksin, kunnes yhtenä päivänä kohtaa kiinnostavan vesilätäkköhyppijän, ja kaikki muuttuu.

Ai niin, minä olen muuten Lee aloittaa sympaattisen lastenkirjasarjan, joka kertoo kahden erityislapsen elämänmullistavasta ystävyydestä. Sarjan seuraava osa ilmestyy keväällä 2024.

Eveliina Talvitie on Tallinnassa asuva kirjailija ja toimittaja. Hänen tuotantoonsa kuuluu romaaneja, elämäkertoja ja tietoteoksia. Ai niin, minä olen muuten Lee on hänen ensimmäinen lastenkirjansa.
Jani Ikonen on palkittu kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka tunnetaan modernista ja omintakeisesta kuvitustyylistään.
Tekijät ovat aiemmin tehneet yhteistyötä monivuotisessa Erilaiset-taideprojektissa, joka kertoo vammaisten lasten arjesta eri puolilla maailmaa.

Kirja Ai niin, minä olen muuten Lee on voittanut Lastenkirjainstituutin jakaman arvostetun Punni-palkinnon toukokuussa 2024.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eveliina Talvitie, Jani Ikonen
Formaatti SId. 64s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Enostone
Copyright 2019