Ahdistus - Epäuskoa vai osa elämää?

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789518889321

Kirja on tarkoitettu työkaluksi kaikille ahdistuksesta kamppaileville sekä kaikille niille, jotka haluavat ymmärtää ahdistuksen ilmenemistä ja olemusta Raamatussa paremmin.

"Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan.” (Ps. 91:15) 

Ahdistus on vakava ongelma, jonka kanssa kamppailee moni suomalainen. Niin yllättävää kuin se onkin, ahdistus on yleinen aihe myös Raamatussa. Ahdistus ei katso ihmiseen: siltä eivät ole säästyneet tavalliset ihmiset sen paremmin kuin kuninkaatkaan. Raamatun kertomuksissa ahdistuksesta kärsivät niin rohkea profeetta Elia kuin Israelin voittoisa kuningas Daavidkin. Kirja on tarkoitettu jokaiselle ahdistuksen kanssa kamppailevalle ja kaikille niille, jotka haluavat oppia ymmärtämään paremmin ahdistuksen olemusta ja sen ilmenemistä Raamatun henkilöiden elämässä, tai miettiä sitä, mitkä keinot ahdistunutta voivat auttaa tai kuinka itse voisi olla mukana tukemassa ahdistunutta.Ahdistuneen omista kokemuksista huolimatta Raamatun sanoma antaa suurta toivoa: Ahdistunut ei ole koskaan yksin! Jumala on hänen kanssaan silloinkin, kun ihminen ei sitä itse pysty kokemaan. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jouni Lallukka
Formaatti Sid. 280 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Perussanoma
Copyright 2019