Afrikka valitsi minut - Pertti Söderlundin elämä

30,00 € OVH: 33,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522523785
Lähetystyöntekijä Pertti Söderlundin kiehtova elämäkertateos vie mukanaan päiväntasaajan paahtavan auringon alle Afrikan moni-ilmeiselle mantereelle.

Afrikka valitsi minut on koukuttava lukukokokemus lähetyssaarnaaja Pertti Söderlundin elämäntyöstä Afrikan mantereella. 

Oranssin kuran kuorruttama Land Cruiser horjahtelee eteenpäin päiväntasaajan paahtavan auringon alla korkeassa elefanttiruohikossa. Krokotiilin hampailla koristettu lierihattu keikkuu äärimmilleen keskittyneen kuljettajan harmailla kiharoilla. Välillä auton keula kyntää mutaista jokivettä. Perillä maalaiskylässä auton ympärille kiirehtii muutamia nuorukaisia. "Jambo baba!" he tervehtivät valkoista miestä. Jokainen näistä entisistä lapsisotilaista haluaa tulla kosketetuksi rakkaudella ja kuulla, että toivoa on.

Lähetystyöntekijä Pertti Söderlundin työ Keniassa ja Ugandassa sisältää paljon muutakin kuin saarnaamista kirkoissa. Hänen päämääränään on huomioida afrikkalaiset tasavertaisina ihmisinä sielun, hengen ja ruumiin tarpeineen. Hän hyväksyy omankin inhimillisyytensä ja on heittäytynyt milloin lentämiseen, milloin metsästykseen, ralliautoiluun, kaivojen rakentamiseen tai taisteluun vammaisten lasten, orpojen ja lapsisotilaiden puolesta.

Pertti Söderlund on asunut lähes koko ikänsä Afrikassa, mutta alun perin valinta ei ollut hänen vallassaan. Aikuisuuden kynnyksellä hän päätti hylätä maanosan ja etsiä isiensä maasta Suomesta oman tapansa elää. Traaginen tapahtuma sai hänet kuitenkin muuttamaan mielensä ja lupaamaan elämänsä Jumalan käyttöön. Poikkeuksellinen elämäntehtävä löytyi Afrikasta, jossa kesytön luonto koettelee ja muovaa ihmistä. Nuoruudenrakkaus Heidi Söderlund on kulkenut miehensä rinnalla tiukoissakin mutkissa elämän rallitaipaleilla.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kirsi-Klaudia Kangas
Formaatti Sid. 246 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Aikamedia
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Polku on tässä
    Polku on tässä
    8,00 € OVH: 30,00 €
  2. Isän varjo
    Isän varjo
    33,00 €
Copyright 2019