Hedelmästään puu tunnetaan

22,50 € OVH: 25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518888362

Raamatullista opetusta hedelmän kantamisesta.

Onko ajatus siitä, että kristityn elämän kuuluu hedelmän kantaminen rohkaisevaa vai ahdistavaa? Onko puhe hedelmän kantamisesta lakia vai evankeliumia? Tuoko sen ajatteleminen iloa vai murhetta? Saako sen ajatteleminen aikaan huokauksia, kun tuntuu siltä, ettei omassa kristillisyydessä juuri ole kehumista? Vai osaanko riemuita kaikesta siitä, mitä Jumala on kauttani tehnyt elämäni eri vaiheissa ja mitä hän tahtoo tehdä jatkossakin? Olisiko mahdollista, että voisin olla kuin omenapuu, jonka hedelmiä en itse voi nauttia, mutta jonka hedelmät tuovat iloa toisille? 

Jukka Norvannon uutuuskirjan mukaan parhaiten hedelmää tuottavat puun oksista ne, joissa on sopivasti taakkaa taivuttamaan niitä sivulle.

Jukka Norvanto on suomalainen radiopastori. Hän on koulutukseltaan teologian lisensiaatti ja diplomikielenkääntäjä. Jukka Norvanto on opettanut radiossa koko Raamatun lähes jae jakeelta Medialähetys Sanansaattajat ry:n (ent. Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat) tuottamassa Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelmassa, jota on radioitu vuodesta 1997.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jukka Norvanto
Formaatti Nid. 160s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Perussanoma
Copyright 2019