Yksin uskosta, yksin armosta - Uskonpuhdistuksen merkitys nykyajalle

Lisää kuvia

Yksin uskosta, yksin armosta - Uskonpuhdistuksen merkitys nykyajalle

Launonen Leevi, Rautio Elina (toim.)
Tuotenumero: 9789522522764

40,50 €

OVH: 45.00 €

Artikkeliteoksessa asiantuntijat tarkastelevat uskonpuhdistuksen teologisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia meillä ja muualla maailmassa. Kirjoittajat myös haastavat pohtimaan, mitä nykykristityt voisivat oppia uskonpuhdistajilta
TAI

Saatavuus: Varastossa


Uskonpuhdistuksella oli laajemmat seuraukset kuin usein ajatellaan. Vuonna 1517 alkanut kristikansan opillinen uudistuminen johti kansankielisen Raamatun räjähdysmäiseen leviämiseen ja yhteiskunnallisiin muutoksiin ympäri maailmaa - myös Suomessa.

Artikkeliteoksessa Yksin uskosta, yksin armosta - Uskonpuhdistuksen merkitys nykyajalle asiantuntijat tarkastelevat uskonpuhdistuksen teologisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia meillä ja muualla maailmassa. Kirjoittajat myös haastavat pohtimaan, mitä nykykristityt voisivat oppia uskonpuhdistajilta.

Uusia ja unohdettuja näkökulmia esittelevät muun muassa missiologian tohtori Arto Hämäläinen, poliitikko ja valtiotieteiden tohtori Jouko Jääskeläinen, pastori ja teologian tohtori Teemu Kakkuri, kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatka, Pelastusarmeijan luutnantti Kaisa Mäkelä-Tulander ja Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Launonen Leevi, Rautio Elina (toim.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Aikamedia
Formaatti nid 313 s.