Voimana heikkous - Voiko maailman vääryydet oikaista heikkouden voimin?

9,90 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789524755634
Voimana heikkous on täynnä ajankohtaisia asioita ja suuria kysymyksiä: Voiko maailman vääryydet oikaista heikkouden voimin?

Voimana heikkous on täynnä ajankohtaisia asioita ja suuria kysymyksiä: Voiko maailman vääryydet oikaista heikkouden voimin?


Maailman polttavimmat kysymykset — ympäristöongelmat, talouden epävakaus, rakenteellinen eriarvoisuus, jatkuva sotiminen — vaativat ratkaisua. Tony Campolo kysyy kirjassaan Voimana heikkous: Eikö meidän tulisi hyödyntää kaikkia käytettävissä olevia keinoja — myös valtaa? Vai pitäisikö meidän torjua poliittinen, taloudellinen ja hengellinen vallankäyttö ja turvautua rakkauden "heikkouteen"?


Kirjassaan Voimana heikkous Tony Campolo esittelee Jeesuksen elämästä löytämäänsä "voiman teologiaa" eli rakkaudessa piilevää voimaa. Hän kirjoittaa: "Jeesus valitsi vaikeamman tien. Hän valitsi ristin tien. Hän ei pelastaisi maailmaa vallan vaan uhrautuvaisen rakkauden kautta." Campolon kirja on tienviittana kaikille, jotka haluavat noudattaa Vapahtajan esimerkkiä. Voimana heikkous tarjoaa herättelevää puhetta ajankohtaisista asioista.


Tony Campolo on pappi ja sosiologian emeritusprofessori. Campolo tunnetaan aktiivisesta osallistumisesta julkiseen keskusteluun hengellisistä, sosiaalisista ja poliittisista kysymyksistä. Hän on kirjoittanut yli 35 kirjaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Campolo Tony
Formaatti sid. 240 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija Päivä Oy
Copyright 2019