• 020 754 2350

Virtahepo työpaikalla - Kohti hyvinvoivaa työyhteisöä

Lisää kuvia

Virtahepo työpaikalla - Kohti hyvinvoivaa työyhteisöä

Tommy Hellsten
Tuotenumero: 9789522472786

9,00 €
Kohti ihmisten yhteisöä. Teokseen on liitetty uusi, ajantasainen esipuhe.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Työelämän haasteet vaativat ihmistä asettumaan yhä uusiin asentoihin ja juoksemaan yhä nopeammin ja yhä useampaan suuntaan. Muistammeko arjen keskellä, että työpaikalla kohtaamme joukon erilaisia yksilöitä omanlaisine elämänhistorioineen? Kykenemmekö ymmärtämään toisten erilaisuutta?


Virtahepo työpaikalla muistuttaa, että työyhteisö on ihmisten yhteisö. Yksilön ja yhteisön itseymmärrys kulkevat työpaikoilla käsi kädessä. Kohtaamalla rohkeasti omat, usein jo lapsuudessa omaksumamme käyttäytymismallit, voimme toimia mielekkäämmin yksilöinä ja yhteisön jäseninä sekä ymmärtää paremmin muiden toimintatapoja. Rehellisyys ja vastuu kanssaihmisistä ovat avain myönteisiin ratkaisuihin silloinkin, kun työyhteisö joutuu kohtaamaan vaikeitakin asioita kuten alkoholismia, kiusaamista tai työssä jaksamista.


Tommy Hellsten on kirjailija, mentor ja kouluttaja. Hän on tehnyt terapiatyötä jo 30 vuotta ja kirjoittanut monia klassikoiksi nousseita teoksia, muun muassa: Virtahepo olohuoneessa ja Saat sen mistä luovut. Virtahepo työpaikalla ilmestyi ensimmäisen kerran 1998. Teokseen on liitetty uusi, ajantasainen esipuhe.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Tommy Hellsten
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Formaatti nid. 253 s.