Verraton aarre - 86 saarnaa

Lisää kuvia

Verraton aarre - 86 saarnaa

Wilfrid Stinissen
Tuotenumero: 9789527168516

31,90 €

OVH: 35.00 €

Johdannolla varustettu saarnakokoelma sisältää karmeliittaveli Wilfrid Stinissenin 86 saarnaa.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Verraton aarre sisältää karmeliittavaikuttaja Wilfrid Stinissenin 86 saarnaa, joista suurin osa liittyy kirkkovuoden pyhiin ja osa luostarielämään. Kirjan suomennokseen on otettu mukaan joensuulaisen ikonimaalarin Eva Zittigin 8 ikonia.

Stinissen (1927-2013) on tullut tunnetuksi yli kirkkokuntarajojen arvostettuna hengellisenä opettajana, joka selittää Raamattua ja kirkon oppia yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla. Hän puhuu Jumalan läsnä olevasta todellisuudesta siten, että hänen opetustaan on helppo omaksua, vaikka oma kirkollinen perinne ja yhteisö olisivat toisenlaisia kuin katolisen karmeliittaluostarin hurskaus. Stinissenin saarnoissa kutsutaan lukijaa etsimään taivasten valtakuntaa ja löytämään verraton aarre, ilosanoma Kristuksesta. 

Suomenkielisen laitoksen johdannossa esitellään karmeliittaperinnettä sekä avataan joitakin katolisen teologian keskeisiä käsitteitä kirjan luterilaisia lukijoita varten. Suomennos, johdanto ja selitykset teol.tri. Jouko M.V. Heikkinen ja teol.lis. Veijo Koivula.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Wilfrid Stinissen
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Väyläkirjat
Formaatti sid. 359 s.