• 020 754 2350

Verkkaisuuden filosofiaa - hitaasti hyvä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Väisänen Liisa
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Formaatti nid. 309 s.

Verkkaisuuden filosofiaa - hitaasti hyvä

Verkkaisuuden filosofia -kirjassa luodataan hitaan elämän historiaa. Niin ikään pohditaan kontemplaatiota ja kurkistetaan pyhiinvaelluksille ja cittaslow-kaupunkeihin.
TAI
14,90 €

OVH: 29.50 €

Tuotenumero: 9789522472649

Saatavuus: Tilattavissa


Vaikka läsnäolo, itsensä kehittäminen ja armollisuus omalle itselle ovat tärkeitä asioita, moni sairastuu kiireeseen ja kuvittelee sen olevan ainoa oikea tapa elää ja olla tehokas. Verkkaisuuden vaihteen valinnut Liisa Väisänen osoittaa, kuinka kiireetön suhtautuminen aikaan ja tekemiseen tuo laatua ja sisältöä elämään. Verkkaisuuden filosofia -kirjassa luodataan hitaan elämän historiaa ja slow-liikkeen eri muotoja – hidasta ruokaa, matkailua ja elämisen taitoa. Niin ikään pohditaan kontemplaatiota ja kurkistetaan pyhiinvaelluksille ja cittaslow-kaupunkeihin. Verkkaisuuden filosofia on elämänasenne, kokonaisvaltainen tapa suhtautua asioihin.


Marco Peretton nelivärikuvitus tarjoaa lukijalle tilaisuuksia pysähtyä lukemansa ääreen.


Liisa Väisänen (fil. tri) on uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Väisäselle myönnettiin vuonna 2009 Pro Arte -mitali ja vuonna 2010 Martti Ahtisaari -mitali. Väisänen toimii matkailuyrittäjänä Italiassa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hoida meitä hiljaisuus

Hoida meitä hiljaisuus

6,90 €

Norm. hinta 14,90 €

Ajatuksena oranssi

Ajatuksena oranssi

6,00 €
Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa

Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa

28,80 €
Uskollinen sydän

Uskollinen sydän

7,90 €