Uusia virsiä 2011

Lisää kuvia

Uusia virsiä 2011

Anna-Mari Kaskinen, Timo-Matti Haapiainen, Pekka Kivekäs, Sirpa Lampinen, Leena Ravantti, Risto Ranta-aho, Paavo Ranta(toim.)
Tuotenumero: 9789522470560

6,90 €

OVH: 20.10 €

40 kotimaista uutta virttä. Kokoelma tarjoaa musiikillisesti ja sisällöllisesti uusia ajatuksia virsilauluun. Toimittajakunta Anna-Mari Kaskinen, Timo-Matti Haapiainen, Pekka Kivekäs, Sirpa Lampinen, Risto Ranta-aho, Leena Ravantti ja Paavo Ranta.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


40 kotimaista uutta virttä. Virret kulkevat seurakunnan mukana niin arjessa kuin juhlassakin. Ajan kuluminen muuttaa elämänpiiriä. Muuttuvasta maailmasta on historian kuluessa kummunnut uusia virsiä, jotka ovat pukeneet sanoiksi ihmisen uskoa ja todellisuutta. Kirkkomme historiassa virsikirjamme virret ovat muuttuneet ja vaihtuneet.

Tämä kokoelma jatkaa Kirjapajan Uusia virsiä-sarjaa. Nämä uudet kotimaiset virret on koottu 2010-2011 välisenä aikana. Toimittajakunta Anna-Mari Kaskinen, Timo-Matti Haapiainen, Pekka Kivekäs, Sirpa Lampinen, Risto Ranta-aho, Leena Ravantti ja Paavo Ranta.

Virsissä on sointumerkit.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Anna-Mari Kaskinen, Timo-Matti Haapiainen, Pekka Kivekäs, Sirpa Lampinen, Leena Ravantti, Risto Ranta-aho, Paavo Ranta(toim.)
Fyysinen koko 145x210mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Kirjapaja
Saatavuus Heti saatavana
Formaatti nid. n.140s