• 020 754 2350

Uskonnon matkakirja - Kristinuskon jäljillä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Outi Lehtipuu, Jyri Komulainen, Ilkka Huhta, Elisa Varkemaa, Virpi Mäkinen, Andreas Larikka, Maija Latvala, Marja Niemi, Tommi Sarlin
Fyysinen koko 170x230mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2009 Kirjapaja
Formaatti nid. 219s

Uskonnon matkakirja - Kristinuskon jäljillä

LU/2. Kirja seuraa kristinuskon matkaa antiikista omaan aikaamme ja Välimeren piiristä eri puolille maailmaa. Teos kuvaa kristinuskon ja sen ympäristön vuorovaikutusta monipuolisesti ja nivoo kristinuskon historian osaksi yleistä historiaa.
TAI
23,90 €
Tuotenumero: 9789516078536

Saatavuus: Tilattavissa


LU/2. Kristinuskon historian tuntemus on tärkeää jokaiselle, joka haluaa ymmärtää uskontojen merkitystä nykymaailmassa. Kristinuskon jäljillä tarjoaa lukijalleen tätä tuntemusta. Kirja seuraa kristinuskon matkaa antiikista omaan aikaamme ja Välimeren piiristä eri puolille maailmaa. Teos kuvaa kristinuskon ja sen ympäristön vuorovaikutusta monipuolisesti ja nivoo kristinuskon historian osaksi yleistä historiaa. Uudistetussa teoksessa idän ja lännen kirkkojen historiaa käsitellään katkeamattomasti rinnakkain. Kristinuskon nykyistä tilannetta kirja tarkastelee erityisesti eri kirkkokuntien ja uskontojen kohtaamisen näkökulmasta. Myös kristinuskon painopisteen siirtyminen etelään huomioidaan teoksessa. Lukujen lopussa on tehtäviä, jotka haastavat opiskelijoita tiedon soveltamiseen ja kriittiseen pohdintaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Sana Sanasta - virikeaineisto

Sana Sanasta - virikeaineisto

15,30 €
Ikonin filosofia

Ikonin filosofia

30,50 €
Uudistuva uskonnonopetus

Uudistuva uskonnonopetus

31,50 €
CD Jouluni laulut

CD Jouluni laulut

17,90 €