• 020 754 2350

Uskollinen sydän

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kingsbury Karen, Smalley Gary
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Aikamedia
Formaatti sid. 352 s.

Uskollinen sydän

Uskollinen sydän kertoo tarinaa avioparista, joka ajautuu kriisiin. Karen Jacobs on hämmentynyt. Hänen aviomiehensä, arvostettu journalistiikan professori, ilmoittaa yllättäen haluavansa avioeron - mies on rakastunut nuoreen naisopiskelijaan. Epätoivon keskellä Karen huomaa olevansa raskaana.
TAI
7,90 €

OVH: 31.50 €

Tuotenumero: 9789516069442

Saatavuus: Varastossa


Uskollinen sydän kertoo tarinaa avioparista, joka ajautuu kriisiin. Karen Jacobs on loukkaantunut ja hämmentynyt. Hänen aviomiehensä, arvostettu journalistiikan professori, ilmoittaa yllättäen haluavansa avioeron - mies on rakastunut nuoreen naisopiskelijaan. Epätoivon keskellä Karen huomaa olevansa raskaana.


Karen hakee turvaa lapsuudenkodistaan ja törmää samalla nuoruudenystäväänsä Ryaniin. Karen haluaa kuitenkin pysyä uskollisena aviomiehelleen ja luottaa Jumalan muuttavaan voimaan. Mutta miten löytää oikea ratkaisu yhä monimutkaisemmaksi käyvässä elämäntilanteessa?


Uskollinen sydän kirjassa käsitellään vaikeita ja tärkeitä asioita. Karen Kingsbury on amerikkalainen kirjailija, joka on kirjoittanut yli viisikymmentä romaania.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Pakomatka

Pakomatka

28,50 €
Viimeinen opetuslapsi

Viimeinen opetuslapsi

6,00 €
Toivon portit, Siion-kronikka 1

Toivon portit, Siion-kronikka 1

4,00 €
Joulutarina

Joulutarina

6,90 €
Mielenrauhaa kirkkotaiteesta

Mielenrauhaa kirkkotaiteesta

12,50 €