• 020 754 2350

Tytön tie, sid.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Meriläinen Reetta

Tytön tie, sid.

Toimittaja Reetta Meriläisen omaelämäkerta kuvaa polvijärveläisen evakkoperheen tyttären pitkän tien maalaispitäjästä Suomen merkittävimmän sanomalehden päätoimittajaksi ja samalla suomalaisen yhteiskunnan murroksen 50-luvulta 2010-luvulle.
TAI
27,90 €

OVH: 34.90 €

Tuotenumero: 9789522882868

Saatavuus: Varastossa


Polvijärven evakkoperheessä kasvoi pikkuvanha, syntyjään utelias maalaistyttö. Elettiin pyhämekkojen, heinäpeltojen, kunnan monojen ja hyvien työimmeisten aikaa. Tytön pitkä tie kulki Helsinkiin ja eri puolille maailmaa, piireihin, joita maalaiskylässä ihmeteltiin, kadehdittiin ja naureskeltiinkin. Sillä aikaa Suomi muuttui: avautui ja sulkeutui, vaurastui ja köyhtyi, liikkui ja seisahtui. Sen arvoja kyseenalaistettiin, niin kuin tytönkin.

Toimittaja Reetta Meriläisen omaelämäkerta Tytön tie kuvaa matkan antoisana ja opettavaisena, hauskanakin. Mutta oliko yläkerrassa lopulta niin fiiniä ja sivistynyttä kuin kuvitelmissa? Toivatko sohvakalusto, älylliset keskustelut, hyvät hampaat ja VIP-tilaisuudet onnen ja hyvän olon? Kannattiko polvijärveläistytön matka?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toivon portit, Siion-kronikka 1

Toivon portit, Siion-kronikka 1

4,00 €
Valon paletti - Retkiä värien maailmaan

Valon paletti - Retkiä värien maailmaan

8,90 €

Norm. hinta 32,90 €

CD VIRRET

CD VIRRET

6,90 €