Toisenlainen tie - Tahaton lapsettomuus, kriisi ja selviytyminen

Lisää kuvia

Toisenlainen tie - Tahaton lapsettomuus, kriisi ja selviytyminen

Pruuki Heli, Tiihonen Raili, Tuominen Minna
Tuotenumero: 9789522882578

25,90 €

OVH: 32.90 €

Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi?
TAI

Saatavuus: Varastossa


Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. 

Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi? Voiko surua jostakin jota ei ole ja jota yhä kenties toivotaan näyttää vai onko se äänioikeudetonta? Entä mitä on surra asiaa naisena ja miehenä? Millaisia kysymyksiä hedelmällisyyshoitoihin liittyy, ja miten toivon ja epätoivon jatkuva vaihtelu vaikuttaa ihmiseen ja läheisiin ihmissuhteisiin? Teos lähestyy aihetta selkeästi ja myötäeläen  tie eteenpäin avautuu omien tunteiden tunnistamisesta.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Pruuki Heli, Tiihonen Raili, Tuominen Minna
Fyysinen koko 210 mm x 142 mm x 16 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Formaatti nid 195 s.