Toimiva vuorovaikutus

35,10 € OVH: 39,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524517362

Ajankohtainen kirja vuorovaikutuksesta.

Kun toinen ei tunnu kuuntelevan, vaikenetko kokonaan? Vai tuplaantuuko äänenvoimakkuutesi turhaan? Mistä löytyy lisää jämäkkyyttä edistää itselle tärkeitä asioita mutta myös ymmärrystä auttaa toista hänen ongelmissaan?

Meillä kaikilla on kokemuksia siitä, kun sammakoita pääsee suusta ja vuorovaikutustilanteet takeltelevat. Jos toteamme, että nyt kemiat eivät vain kohtaa, lyömme hanskat tiskiin ja lopetamme parempaan vuorovaikutukseen pyrkimisen. Kun sen sijaan muistamme, että vuorovaikutusta ihmisten välillä voidaan aina kehittää, olemme matkalla kohti hyviä ihmissuhteita ja ryhmähenkeä.

Kirjassa Toimiva vuorovaikutus tutustutaan keskeisiin vuorovaikutuksen lainalaisuuksiin ja arjessa hyväksi havaittuihin työkaluihin. Toimivan vuorovaikutuksen työkalut auttavat tunnistamaan vuorovaikutustilanteisiin liittyviä tunteita ja tarpeita, kehittämään tilannetajua, selkeyttämään viestintää ja ratkaisemaan ristiriitoja. Näin vuorovaikutus helpottuu ja muuttuu entistä toimivammaksi.

Toimivan vuorovaikutuksen työkalut sopivat niin työpaikoille, kouluun kuin kotiinkin. Mukana on runsaasti harjoituksia.

Markus Talvio, FT (kasvatuspsykologia), Gordonin International Master Trainer, postdoc-tutkija, luokanopettaja, työnohjaaja . Hän on toiminut pitkään yrittäjänä ja muun muassa Helsingin yliopistossa tutkijana ja vuorovaikutustaitojen opettajana.

Ulla Klemola, LitT, liikunnanopettaja, opinto-ohjaaja, opetuksen kehittämispäällikkö (Jyväskylän yliopisto) Yläkoulu-lukion liikunnanopettajavuosien jälkeen hän on työskennellyt pitkään Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksella liikunnan pedagogiikan lehtorina ja opettajankouluttajana sekä vuorovaikutusosaamista edistävien opintojen kehittäjänä. Nykyisin toimii yliopiston opetuksen kehittämispäällikkönä

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Markus Talvio, Ulla Klemola
Formaatti Nid. 183s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 PS-Kustannus
Copyright 2019