• 020 754 2350

Todella mystistä - Hengellisen harjoittelijan kirja

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hirsto Johanna, Palanne Helena, Siukonen Antti
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Formaatti nid

Todella mystistä - Hengellisen harjoittelijan kirja

Todella mystistä avaa varhaiskirkon mystikoiden hengessä kristillistä hiljentymis- ja meditaatioperinnettä ja tuo sen tämän hetken lähilänteen. Kirja koostuu henkisistä harjoituksista, tehtävistä ja ajatelmista. Harjoitusten ytimessä on raamatuntekstien katseleminen mielessä luodulla näyttämöllä.
TAI
18,80 €

OVH: 20.90 €

Tuotenumero: 9789522880949

Saatavuus: Varastossa


Pitääkö matkustaa kaukoitään voidakseen meditoida, mietiskellä, tavoitella kohtuutta ja onnellisuutta? Onko mindfulness ainoa tie mielenrauhaan?


Johanna Hirsto, Helena Paalanne ja Antti Siukonen ovat kirjoittaneet kirjan Todella mystistä kristillisestä hiljentymis- ja meditaatioperinteestä kiinnostuneille. Kirja koostuu henkisistä harjoituksista, tehtävistä ja ajatelmista. Harjoitusten ytimessä on raamatuntekstien katseleminen mielessä luodulla näyttämöllä.

Todella mystistä on suunnattu erityisesti nuorille mielenrauhan, elämän arvojen ja uskon kysymysten pohtijoille yksin tai ryhmässä käytettäväksi, mutta se sopii kaikille, jotka haluavat kulkea Anthony de Mellon, Ignatius Loyolan ja kumppaneiden jalanjäljissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä