Tässä olen - Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia

21,10 € OVH: 27,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523543041

Tässä olen - Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia on opas säännölliseen päivittäiseen hartaushetkeen.

Tässä olen - Päivittäisiä hengellisiä harjotuksia on säännölliseen rukousharjoitukseen ja meditaatioon kutsuva opas. Päivittäisen harjoituksen rakenne toistuu, mutta siihen johdattavat tekstit ja apukysymykset vaihtuvat. Jokapäiväinen mietiskely, jossa etsitään yhteyttä kaiken olevan kanssa, muuttaa hitaasti ihmistä.


Syvenevä Jumalan tunteminen johtaa oman minuuden rajojen ja mahdollisuuksien iloiseen ja vapaaseen tunnistamiseen.
Teoksen innoittajana on ollut Brittein saarilla vuosittain ilmestyvä rukouskirja. Jesuiittojen laatimat päivittäiset meditaatiot julkaistaan myös internetissä, ja miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa seuraavat niitä säännöllisesti. Tässä olen on ensimmäinen vastaavanlainen suomenkielinen opas.

Pekka Y. Hiltunen on perehtynyt kristilliseen meditaatioon. Uransa hän teki lähetystyöntekijänä ja uskontodialogin asiantuntijana Kirkkohallituksessa. Hiltunen on kirjoittanut mm. teoksiin Rukousten kirja - arkeen ja juhlaan (2012) ja Lepään joogamatollani ja rukoilen (2020).

Pappi ja opetusneuvos Kalevi Virtanen on toimittanut useita rukouskirjoja, mm. kestosuosikin Kotien rukouskirjan. Hänen viimeisin oma teoksensa on Vapaa pudotus armoon - kirja ihmiseksi kasvamisesta (2020).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kalevi Virtanen, Pekka Y. Hiltunen
Saatavuus Ennakkotilattavissa. Ilmestyy marraskuussa 2021.
Formaatti Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Copyright 2019