Talvikynttilät 2022

5,50 € OVH: 6,00 €
Tilattavissa
SKU
5482222552034
  • Osta 50 hintaan 5,00 € /kpl ja säästä 9 %
  • Osta 100 hintaan 3,50 € /kpl ja säästä 36 %
Talvikynttilät 2022 - Herättäjä-Yhdistys

Talvikynttilät 2022 - Herättäjä-Yhdistys

Pidetty Talvikynttilät-joululehti on taas ilmestynyt. Lehti myydään loppuun vuodesta toiseen, joten se kannattaa tilata ajoissa itselle tai lahjaksi.

”Kaikki oli valmista ilman ihmisten valmisteluja. Tämä kuvaa myös pelastuksen luonnetta. Kaikki on valmista ja annetaan lahjaksi”, Lapuan hiippakunnan piispa Matti Salomäki kirjoittaa joulusaarnassaan kuvatessaan paimenten jouluyötä.

Lehti vie lukijansa Petri Laaksosen joulukonserttiin ja kirjailija Kirsti Mannisen kanssa entisajan kuusijuhliin, jotka levittivät jouluperinteitä koteihin. Pääsemme myös Jouluradion taajuuksille ja Tyynelän Tonttulaan, jossa joulu on joka päivä. Lisäksi kuulemme ulkomailta Suomeen muuttaneiden kokemuksia suomalaisesta joulusta.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet seurakuntapastori Anna Saaristo Seinäjoelta, rovasti Matti E. Mäkelä Suomussalmelta, piispan erityisavustaja Anna Hälli Turusta ja kasvatuksen työalajohtaja Ville Kämäräinen Mikkelistä. Joulurunoja on kirjoittanut Hanna-Maija Heikinheimo Vantaalta.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman.Jälleen on kiinnitetty erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Herättäjä-Yhdistys
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Herättäjä-Yhdistys
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019