• 020 754 2350

Talentin voima - Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Arikka Laura, Naatus Stiven
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kirjapaja
Formaatti nid. n. 200 s.

Talentin voima - Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet

Kirkon mahdollisuudet muuttuvassa toimintaympäristössä.

TAI
31,90 €

OVH: 35.90 €

Tuotenumero: 9789522889379

Saatavuus: Tilattavissa


Talentin voima visioi kirkon mahdollisuuksista muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kirkon tulevaisuudesta puhuttaessa usein synkistellään - turhaan. Kirkolla on paljon tehtävää ja valtavasti mahdollisuuksia. Kirkon talenttia ei kannata haudata maahan vaan laittaa kiertoon.

Kaikki lähtee ihmisten kohtaamisesta. Toimintaa tulee muuttaa verkostoituvaksi ja yhteistyötä lisätä, uskovat Kirkkohallituksen asiantuntijat Laura Arikka ja Stiven Naatus. Tällainen muutos on jo tapahtumassa. Kirjassaan Talentin voima he jakavat kertomuksia kirkon muuttuvasta toimintakulttuurista eri puolilta Suomea ja etsivät uuden suunnan avaimia. Samalla he tarjoavat käytännöllisiä askeleita ja inspiraatiota kirkon työn uudistamiseksi.

 

Laura Arikka on pappi ja tohtorikoulutettava. Hän työskentelee tällä hetkellä Kirkkohallituksen ihmisoikeus- ja yhteisötyön asiantuntijana. Aiemmin Arikka on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisliikkeissä sekä työskennellyt seurakunnassa ja oppilaitospappina. Hän on ollut kirjoittamassa teosta Elämä. Rakkaus. Kuolema. (2016). Stiven Naatus on pappi ja Kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön asiantuntija. Hän on toiminut pitkään seurakuntapappina sekä työskennellyt oppilaitospappina, maahanmuuttajatyössä ja Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisessä rauhanverkostossa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä