Taivaan rajalla

Lisää kuvia

Taivaan rajalla

Burke John
Tuotenumero: 9789524758178

31,50 €

OVH: 35.00 €

Kuoleman lähellä käyneet kertovat kokemuksistaan tuonpuoleisesta. Mitä Raamatussa sanotaan kuoleman jälkeisestä elämästä?

TAI

Saatavuus: Varastossa


Mahdollisuus kuolemanjälkeisestä elämästä kiinnostaa. John Burke on tutkinut kymmenien vuosien ajan kertomuksia, joissa on käyty lähellä kuolemaa ja palattu kertomaan sekä taivaallisista että helvetillisistä kokemuksista.

Burke vertaa yli sataa kuvausta kuolemanrajakokemuksista siihen, miten Raamattu vastaa kiinnostavimpiin kysymyksiimme tuonpuoleisesta: Olenko edelleen oma itseni? Näenkö ystäviäni ja rakkaitani? Miltä taivaassa näyttää? Millainen Jumala on? Mitä teemme ikuisesti? Entä lapset ja lemmikit?

Lukuisten ihmisten yhteneväiset kokemukset piirtävät valloittavaa kuvaa Raamatun lupaamasta taivaasta. Kertojina on lääkäreitä, yliopiston professoreita, pankinjohtajia, ihmisiä kaikista ikäryhmistä ja kulttuureista - jopa sokeita.

Nämä jännittävät matkakuvaukset saattavat muuttaa näkemyksesi tulevasta elämästä ja vaikuttaa elämäntapaasi jo nyt. Taivas on vielä ihmeellisempi kuin olet osannut kuvitellakaan.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Burke John
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy
Formaatti sid 362 s.