Taiteilijakukkulalla-Suomalaisia taiteen

Lisää kuvia

Taiteilijakukkulalla-Suomalaisia taiteen

Teronen Arto, Vuolle Jouko
Tuotenumero: 9789522472809

33,21 €
Arto Teronen ja Jouko Vuolle kertovat Taiteilijakukkulalla-kirjassa Helsingin Hietaniemen hautausmaalla lepäävien taiteilijoiden elämäntarinoita kiinnostavasti ja kohteitaan kunnioittaen.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Helsingin Hietaniemen hautausmaan Taiteilijakukkulalla lepää suomalaisia eri taiteenalojen vaikuttajia muun muassa näyttämötaiteen ja elokuvan, kirjallisuuden, musiikin, kuvataiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun aloilta. Jokaisen ura ja elämäntarina ovat ainutlaatuisia. Taiteilijakukkulalla-teoksen henkilökuvat antavat monisärmäisen kuvan näistä taiteemme merkkihenkilöistä heidän läheistensä, kollegoidensa ja ystäviensä kertomina.


Arto Teronen ja Jouko Vuolle kertovat Taiteilijakukkulalla-kirjassa elämäntarinat kiinnostavasti ja kohteitaan kunnioittaen. Esiin piirtyy ainutlaatuisen monipuolinen kuva suomalaisesta kulttuurista ja ihmisistä taiteen palveluksessa.


Jouko Vuolle on YLE Urheilun toimittaja ja Arto Teronen on YLE Urheilun tuottaja. Yhdessä he toimittivat Kiveen hakatut –radiosarjaa Yleisradiolle.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Teronen Arto, Vuolle Jouko
Fyysinen koko 205 x 250 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Formaatti sid. 229 s.