Tää olis keskellä - Lapsi seurakunnan varhaiskasvatuksessa

9,90 € OVH: 38,00 €
Varastossa
SKU
9789522880277
Tämä kirja on sukellus varhaispedagogisiin teemoihin kirkon kontekstissa. Se on syntynyt tarpeesta avata seurakunnan varhaiskasvattajan tueksi pedagogisia perusteemoja: Mitä on olla lapsi? Mitä ajattelemme kasvatuksesta? Mitä on lapsen hengellisyys? Miten kasvuympäristö on lapsen puolella ja miten sitä pitäisi kehittää? Entäpä jos varhaiskasvatus perustuisi leikkimiseen?
Seija Saarisen toimittamassa artikkelikokoelmassa Tää olis keskellä – Lapsi seurakunnan varhaiskasvatuksessa sukelletaan varhaispedagogisiin teemoihin kirkon kontekstissa. Kirja on syntynyt tarpeesta avata seurakunnan varhaiskasvattajan tueksi pedagogisia perusteemoja: Mitä on olla lapsi? Mitä ajattelemme kasvatuksesta? Mitä on lapsen hengellisyys? Miten kasvuympäristö on lapsen puolella ja miten sitä pitäisi kehittää? Entäpä jos varhaiskasvatus perustuisi leikkimiseen?

Näistä teemoista kirjoittavat alan asiantuntijat, kuten Tiina Haapsalo, Juha Luodeslampi, Raija Ojell, Sirkka Mattila, Mari Vuorisalo, Minna Kaihlanen, Marjatta Kalliala, Pertti Luumi ja Seija Saarinen. Ohjeena kaikille kirjaan kirjoittaneille oli: Ajattele lasta kun kirjoitat! Artikkeleissa katsotaankin seurakuntien varhaiskasvatusta lapsen ikkunasta. Lapsi luo omalla olemassaolollaan ja suurenmoisella oppimiskyvyllään varhaiskasvatuksen todellisuutta.

Tää olis keskellä – Lapsi seurakunnan varhaiskasvatuksessa on suunnattu erityisesti seurakuntien varhaiskasvattajille: lastenohjaajille, varhaiskasvatuksen ohjaajille, lapsityön teologeille sekä alan opiskelijoille.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Seija Saarinen, toim.
Formaatti sid. 178 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Lasten Keskus
Copyright 2019