• 020 754 2350

Sydämessä paistaa aurinko

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Merja Salonen, Leena Hietamies
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä
Formaatti Sid. 472.

Sydämessä paistaa aurinko

Kaunis aurinkoinen lahjakirja.
TAI
13,50 €

OVH: 15.00 €

Tuotenumero: 9789524758758

Saatavuus: Varastossa


Kirjekuoreen mahtuva lahjakirja ihmiseltä ihmiselle, lapselta isälle tai äidille. Lyhyitä, voimaannuttavia ja kannustavia tekstejä.

Äitienpäivä-, syntymäpäivä-, joulu-, ystävänpäivä-, kiitos- ja tervetuliaislahja kukkakimpun sijasta. Sopii myös ylioppilas- tai rippilahjaksi ystävälle.
Leena Hietamies on helsinkiläinen eläkkeellä oleva toimittaja, kirjailija ja kuvataiteilija, koulutukseltaan nuorisotyönohjaaja ja diakoni. Hän on työskennellyt muun muassa SKSK-Kustannus Oy:n kustannuspäällikkönä, kustannustoimittajana Kirjapajassa ja toimituspäällikkönä Lohjan seurakuntalehti Lohkareessa. Hän on kirjoittanut ja osin kuvittanut useita puuha- ja askartelukirjoja.

Merja Salonen on toiminut yli kaksikymmentä vuotta lastenohjaajana seurakunnan päiväkerhoissa. Hänen sanoittamiaan leikkilauluja on kuultu muun muassa Pikku Kakkosen Soittorasia-ohjelmassa sekä Pulputinpannu-yhtyeen esityksissä ja äänitteillä. Viisitoista Pulputinpannu-yhtyeen suosituinta leikkilaulua on julkaistu samannimisessä satukirjassa. Häneltä on ilmestynyt Päivän kustantamana Lorulaari (2013), joka sisältää myös Jukka Salmisen sävellyksiä hänen runoistaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä