• 020 754 2350

Sovintoon elämän kanssa, sid.

Lisää kuvia

Sovintoon elämän kanssa, sid.

Kinnunen Saara
Tuotenumero: 9789518887181

26,10 €
Sovintoon elämän kanssa on käsikirja itsetuntemukseen, itsensä ymmärtämiseen ja oman näköisen elämän etsintään. Kirja yhdistelee psykologista tietoa ja psykoterapian käytäntöjä raamatulliseen sielunhoitoon ja toimii oppikirjana sielunhoitajille ja muille ihmistyötä tekeville.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Menneisyys on toisille voimavara, toisille taakka. Menneet kokemukset vaikuttavat monella tapaa nykyisyyteemme: mielialaan, elinvoimaan, ihmissuhteisiin, minäkuvaan ja suhteeseen omaan itseen. Menneisyyttä ei saa olemattomaksi, mutta sen kanssa voi solmia sovinnon. Kirjassaan Sovintoon elämän kanssa sosiaalipsykologi, perheterapeutti Saara Kinnunen kutsuu lukijan kanssaan tutkimusretkelle ihmisen elämän lainalaisuuksiin sekä sovintomatkalle menneisyyden ja nykyisyyden kanssa.


Miten minusta tuli minä? Saara Kinnunen asettaa lukijan kohdakkain kysymyksen kanssa, josta saa alkunsa matka oman itsetuntemuksen tiellä. Itsensä hyväksyminen on lähtökohta omaksi itseksi kasvamisessa ja myös avain muiden ymmärtämiseen sekä armolliseen elämän asenteeseen. Sovinto elämän eri alueilla vapauttaa sidottuja voimavaroja. Elämän suorittajasta voi tulla unelmien toteuttaja. Sovintoon elämän kanssa opastaa vähitellen kyselemään myös Jumalan unelmaa ihmisestä, Jumalan suunnittelemaa paikkaa ja tehtävää.


Saara Kinnunen on kirjoittanut itsetuntemuksen ja itsensä ymmärtämisen käsikirjan, joka opastaa sovinnolliselle matkalle oman näköisen elämän etsintään. Kirjassaan Kinnunen yhdistää psykologista tietoa ja psykoterapeuttisia käytäntöjä raamatulliseen sielunhoitoon. Sovintoon elämän kanssa sopii oppikirjaksi sielunhoitajille ja muille ihmistyötä tekeville.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kinnunen Saara
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Perussanoma
Formaatti sid. 357 s.