• 020 754 2350

Soi, kiitos, soi - Hartaita yksinlauluja 1 keskiäänelle

Lisää kuvia

Soi, kiitos, soi - Hartaita yksinlauluja 1 keskiäänelle

Juha Hakulinen
Tuotenumero: 9790706348414

37,80 €

OVH: 42.00 €

Soi, kiitos, soi on yksinlaulun harrastajille ja ammattilaisille tarkoitettu nuottikokoelma, joka sisältää runsaasti perinteistä kirkkolauluohjelmistoa.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Soi, kiitos, soi on yksinlaulun harrastajille ja ammattilaisille tarkoitettu nuottikokoelma, joka sisältää runsaasti perinteistä kirkkolauluohjelmistoa. Siihen on koottu kattavasti kotimaisten säveltäjien hengellisiä yksinlauluja, sovituksia koraaleista ja hengellisistä kansansävelmistä, sekä ulkomaisten mestareiden keskeisintä ohjelmistoa. Kaikki laulut löytyvät suomenkielisinä, ulkomaisista lauluista mukana myös alkukieliset sanat.

Kokoelmasta löytyy ohjelmistoa kaikkiin kirkollisiin tilaisuuksiin ja juhliin, kirkkokonsertteihin, sekä muihin harrasta sisältöä kaipaaviin musiikkihetkiin.

Soi, kiitos, soi on julkaistu Bells Publishing Oy:n tapaan kolmelle eri äänialalle: korkealle, keskikorkealle ja matalalle äänelle. Näin jokainen laulaja saa käyttöönsä kokoelman laajan ohjelmiston itselleen sopivaksi räätälöitynä. Kirjassa on 79 laulua lauluäänelle ja piano/urkusäestykselle.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Juha Hakulinen
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Bells Publishing
Formaatti sid 173 s.